Gizlilik Politikası

1. Genel

Bu Gizlilik Politikası, KVMK Business GmbH (bundan sonra KVMK olarak anılacaktır) hizmetlerini kullanan herkes için geçerlidir. Kişisel verilerinizin şirketimiz tarafından toplanması ve kullanılmasıyla ilgili doğası, kapsamı ve amacı hakkında sizi bilgilendiririz. Gizliliğinize saygı duyuyoruz ve kişisel verilerinizin işlenmesiyle ilgili yasal gerekliliklere tam olarak uymaya çalışıyoruz (679/2016 AB Yönetmeliği (DSGVO), DSG 2000, DSG 2018 ve TKG 2003). Tüm kişisel bilgileriniz bu temelde işlenecektir. Veri işleme sorumlusu KVMK, Leibnizgasse 15, 1100 Vienna’dır. Gizlilik Koordinatörümüz Volkan Akin’dir (office@damak.at, +43 1 236 0 222).

Hizmetlerimizi kullanarak ve bu ifade anlamında onay alarak, 14 yaşına geldiğinizi ve onay verebildiğinizi veya veli ya da yöneticinizin zaten etkin bir onayının olduğunu onaylamış olursunuz.

Madde 13 DSGVO’ya göre bilgiler

Kişisel verileriniz, özellikle

– Ana verileriniz (ad, soyad, adres, e-posta adresi, telefon numarası),

– Ödeme yöntemleri ve ödemelerle ilgili, özellikle banka kartları, kredi kartları ve banka kartları ile ilgili veriler,

– sağlık verileri gibi özel veri kategorileri (alerjiler, özel yemekler),

Hizmetlerimiz için ihtiyaç vardır. Bu nedenle, bu verileri üçüncü şahıslara, üçüncü ülkelerdeki servis sağlayıcıları, seyahat rezervasyonları, yazılım ve acentelik hizmetleri için işlemciler olarak dahil ederek, üçüncü taraflara gönderiyoruz..

Profil oluşturma ve otomatik kararlar kullanmıyoruz.

Bilgileri depolamnın süresi iş ilişkimizin süresine ve ayrıca bizim için geçerli yasal saklama şartlarına bağlıdır. Mümkün olan en iyi müşteri hizmetimiz için düzenli bir işbirliği durumunda, bize zaten iletilmiş olan müşteri isteklerinizi, sizi sürekli ve kalıcı olarak tatmin edebilmemiz için bilmeye gayret ediyoruz.

Web İzleme

Web sitemizi giriş yaparak erişim verileriniz otomatik olarak toplanır ve saklanır. Bu erişim verileri, özellikle erişilen sayfayı, görüntülenen dosyaları, çağrının tarihini ve saatini, kullanıcının IP adresini, arayan bilgisayarın verilerini, özellikle tarayıcıyı ve işletim sistemini, veri hacmini ve başarılı aramanın mesajını içerebilir. Bu erişim verileri tarafımızdan teklifimizin güvenliğini sağlamak ve teklifi optimize etmek için istatistiksel olarak kullanılır. Yasadışı bir eylemden şüpheleniliyorsa, erişim verileri kanıtları güvence altına almak için değerlendirilecektir.

Kişisel verilerinizi iletişim formlarımızdan birine girerek, bu özel talep süresince tarafımızca iletilme ve depolama ve işleme kabul etmiş sayılırsınız. Bu, özellikle iletişim formu, sohbet ve bize gönderdiğiniz e-postalar yoluyla talepleriniz için geçerlidir. İsteğinizi işlemek için bu verilere ihtiyacımız var ve bu durumlarda IP adresinizi delilleri güvence altına almak için de saklayın. Depolama, tarafınızdan veya tarafımızdan ek veya daha sonra sorulan soruların bakımı için gerekli olduğu sürece gerçekleşir.

Damak.at sitemiz üzerinden dağıtıma dahil etmediğimiz hiçbir veri talep edilmez ve saklanmaz. Aynı hüküm depolama ve silme için de geçerlidir.

Bu veri işlemenin yasal temeli sizin izniniz, sözleşme öncesi ve sözleşmeden doğan yükümlülüklerimiz, meşru çıkarlarımız ve her türlü yasal yükümlülüklerdir ve § 96 TKG.

E-Bülten Üyeliği

Bültenimize abone olmakta özgürsünüz. Aldığınız her bültende bülten listesinden çıkmak için ihtiyaç duyduğunuz tüm bilgileri bulacaksınız. Bültenlerimiz hakkında daha fazla bilgi için, lütfen office@damak.at adresinden bize ulaşın. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

İnternet sitemizin içeriği birkaç kez dikkatlice kontrol edildi ve hazırlandı, ancak verilen bilgilerin güncelliği, doğruluğu ve eksiksizliği konusunda sorumluluk kabul etmiyoruz. Bilginin kullanılması veya kullanılmaması veya yanlış veya eksik bilgilerin kullanılması ile ilgili tazminat talepleri hariç tutulmuştur. Tüm teklifler bağlayıcı değildir. Teklifi veya bir bölümünü önceden bildirimde bulunmaksızın değiştirme, değiştirme veya silme veya web sitesinin geçici veya kalıcı olarak yayınlanmasını durdurma hakkımız saklıdır.

İnternet sitemizin içeriği ve programlanması telif hakları ve yardımcı telif hakları ile korunmaktadır. Herhangi bir çoğaltma özellikle metinlerin, grafiklerin ve fotoğrafların kopyalanması, önceden yazılı onayımız olmadan yasaktır.

Verilerin üçüncü şahıslara iletilmesi / yükümlülükleri

Kişisel bilgileriniz tarafımızdan;

– Grup içinde izin verilen kullanımlar dikkate alınarak,

– yürürlükteki gizlilik standartlarına uymamızı taahhüt etmiş bir işlemciye (örneğin, elektronik bülten reklamlarımıza) veya

– İstediğiniz hizmetleri sağlaması gereken üçüncü taraflara,

ile paylaşılabilir. Avrupa veri koruma standartlarına uygunluk mümkün değilse – örneğin, standart sözleşme hükümleri, yeterlilik kararları veya sertifikalar belirli bir durumda garanti edilmediği için – zamanında size bilgi vereceğiz ve gerekli onayları sizden alacağız. Daha fazla bilgi için, lütfen office@damak.at adresinden bize ulaşın.

Çerezler ve izleme hizmetleri

Web tarayıcılarında bilgi depolamak için kullanılan küçük metin öğeleri olan çerezleri(Cookie`ler) kullanıyoruz. Çerezler, web sitemizi bir sonraki ziyaretinizde tanınır ve yükleme işleminin hızlanmasına ve tekliflerimizin kullanımının sizin için rahat bir şekilde yapılmasına büyük katkıda bulunur. Tanımlama bilgileri tarafından tanınan ve depolanan bilgileriniz tanımanız için değil, aynı zamanda kullanıcı davranışınızın analizi içindir. Bir işlemci olarak bize uygulanabilir veri koruma standartlarına uymayı taahhüt eden ilgili sağlayıcının sunucusunda saklanacaksınız.

Web sitemizi ziyaret ettikten sonra, en baştan reddetmediğiniz ya da çerezleri aktif olarak silmediğiniz sürece çerezler cihazınızda saklanmaya devam eder. Çerezleri aktif olarak devre dışı bırakmak web sitelerimizin işlevselliğini etkileyebilir. Tarayıcı yazılımınızı buna göre ayarlayarak da çerezlerin saklanmasını önleyebilirsiniz. Ancak, bu durumda web sitemizin tüm özelliklerini kullanamayabileceğinizi belirtiyoruz. Ayrıca, çerez tarafından oluşturulan ve web sitesini kullanmanızla (IP adresiniz dahil) Google’a iletilmesinin yanı sıra bu verilerin google.com adresinde bulunan tarayıcıyı kullanarak Google tarafından işlenmesini de önleyebilirsiniz. Eklentiyi indirin ve yükleyin. Ancak, eklenti yalnızca belirli tarayıcı programlarında kullanılabilir.

Web sitemizi sizin için olabildiğince bilgilendirici ve kolay hale getirmek için web sitemizdeki üçüncü taraf içeriğini de kullanırız. Bunlar, örneğin Google Haritalar, RSS Yayınları veya Youtube’u içerir. Bu üçüncü taraf satıcılar IP adresinizi teknik nedenlerden dolayı alacaklardır. Üçüncü taraf sağlayıcı tarafından bu verilerin kullanımı üzerinde kontrolümüz yoktur. Bu bağlamda, ilgili sağlayıcıların gizlilik beyanlarına atıfta bulunuruz.

Google Analytics

Bu web sitesi, kullanıcıların web sitesi kullanımını analiz etmek için Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, ABD) tarafından sağlanan “Google Analytics” hizmetini kullanır. Servis “çerezleri” kullanır – cihazınızda kayıtlı metin dosyaları. Çerezler tarafından toplanan bilgiler genellikle ABD’deki bir Google sunucusuna gönderilir ve orada saklanır.

Bu web sitesinde IP anonimliği bulunur. Kullanıcıların IP adresleri AB ve Avrupa Ekonomik Bölgesi üye devletlerinde kısaltılmıştır. Bu azalma, IP adresinizin kişisel referansını ortadan kaldırır. Web sitesi operatörlerinin Google Inc.’e girdikleri anlaşma şartları uyarınca, toplanan bilgileri, web sitesi etkinliği ve web sitesi etkinliği değerlendirmesini derlemek ve İnternet ile ilgili hizmetler sunmak için kullanırlar

Tarayıcınızda uygun ayarları yaparak çerezin cihazınızda saklanmasını önleme seçeneğiniz vardır. Bu web sitesinin tüm özelliklerine hiçbir kısıtlama olmadan erişeceğinizin garantisi yoktur.

Google Inc tarafından veri kullanımı hakkında daha fazla bilgi:https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de

Sosyal medya eklentilerinin kullanımı

Sosyal ağlar facebook.com ve Twitter eklentileri (“eklentiler”) web sayfalarımıza gömülebilir. İlgili servisler Facebook Inc. ve Twitter Inc. (“servis sağlayıcılar”) şirketleri tarafından sağlanır.

Facebook, Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, ABD (“Facebook”) tarafından işletilmektedir. Facebook eklentileri ve görünümlerini gözden geçirmek için şu adresi ziyaret edebilirsiniz: https://developers.facebook.com/docs/plugins

Twitter, Twitter Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103, ABD tarafından işletilmektedir. Twitter butonları ve görünümlerini gözden geçirmek için şu adresi ziyaret edebilirsiniz: https://dev.twitter.com/web/tweet-button

Web sitelerimizi ziyaret ettiğinizde verilerinizin korunma seviyesini artırmak için bu eklentiler “Çift tıklanan butonlar” olarak uygulamaya konmuştur. Bu tarz bir entegrasyon bu tarz eklentiler içeren web sitelerine, web sitemiz içerisinden eriştiğinizde, otomatik olarak servis sağlayıcıların sunucularıyla bağlantı kurmamanızı sağlar. Sadece bu eklentileri etkinleştirmeniz durumunda veri aktarımına izin vermiş olursunuz ve tarayıcı servis sağlayıcıların sunucularına doğrudan bir bağlantı oluşturur. Çeşitli eklentilerin içeriği ardından ilgili servis sağlayıcı tarafından doğrudan tarayıcınıza aktarılır ve ardından ekranınızda görüntülenir.

Eklenti servis sağlayıcıya hangi websitesi sayfalarımızı ziyaret ettiğiniz söyler. Websitemizi gezerken Facebook ya da Twitter kullanıcı hesabınıza bağlı olmanız durumunda, servis sağlayıcı kullanıcı hesabınızla eriştiğiniz bilgiler gibi ilgi duyduğunuz alanlar hakkında veri toplayabilir. Herhangi eklenti fonksiyonunu kullanırken (örneğin “Like” [Beğeni] butonuna tıklandığında, yorum yazıldığında) bu bilgi de tarayıcı tarafından doğrudan saklanmak üzere servis sağlayıcıya aktarılır.

Facebook ya da Twitter tarafından veri toplanması ve kullanımı hakkında daha ayrıntılı bilgilere ve bu şartlar altında gizliliğinizi korumak için faydalanabileceğiniz haklar ve olasılıklara servis sağlayıcının veri koruma/gizlilik tavsiyeleri altından ulaşabilirsiniz.

Veri koruma/Facebook tarafından yayınlanan gizlilik tavsiyesi: http://www.facebook.com/policy.php

Veri koruma/Twitter tarafından yayınlanan gizlilik tavsiyesi: https://twitter.com/privacy

Facebook ya da Twitter’ın, sitelerinde sahip olduğunuz kullanıcı hesabınızla web sitemize ziyaretinize ilişkin bağlantı kurmasını engellemek için, web sayfalarımıza erişmeden önce ilgili kullanıcı hesaplarında oturumunuzu kapatmanız gerekir.

Kontakt

Tarafımızdan saklanan kişisel verileriniz hakkında istediğiniz zaman ücretsiz bilgi talep edebilirsiniz. Bir veri konusu olarak, tarafımızın kayıtlarını tutmak için yasal bir zorunluluk olmadıkça, kişisel verilerinizi iptal etme, bilgi verme, silme, düzeltme, sınırlama ve aktarma hakkınız vardır.

Mağdur olarak haklarınız hakkında daha fazla bilgi için, lütfen office@damak.at veya +43 1 236 0 222 adresinden bize ulaşın. Yardım etmek için buradayız. Şikayetler için Avusturya Veri Koruma Kurumu (DSB), Wickenburggasse 8-10, 1080 Vienna, denetleme otoritesidir.

Kullanıcı hakları: bilgi, düzeltme ve silme

Bir kullanıcı olarak, sizlerin isteği üzerine, hakkınızda hangi kişisel verilerin depolandığı hakkında ücretsiz bilgi alabilirsiniz. İsteğiniz verileri tutmakla ilgili yasal bir görevle çelişmiyorsa (örneğin, veri saklama), hatalı verileri düzeltme ve kişisel verilerinizi engelleme veya silme hakkınız vardır.

Diğer

Sakladığımız ve işlediğimiz kişisel bilgilerinizi korumak için sürekli olarak değerlendirdiğimiz ve uyarladığımız organizasyonel ve teknik güvenceler uyguladık.

Bu gizlilik politikasını herhangi bir zamanda değiştirme ve yeni gelişmelere adapte etme hakkımız saklıdır. Yeni sürüm web sitemizdeki provizyondan geçerlidir. Gizlilik politikasının güncel sürümü web sitesinde her zaman mevcuttur.